Pages

Wednesday, March 26, 2008

florile adancurilor

Acum ceva timp am fost la Cheia. Nu am mai ajuns demult prin zona, asa ca am fost placut surprins de revederea acelor locuri. Printre altele, purtat de de eterna atractie feminina catre pietre colorate, am ajuns la un muzeu al minei (cred ca habar nu aveati ca poate exista asa ceva) unde era o expozitie de flori de mina.

Extraordinar ce lucruri frumoase pot 'creste' in pamant. Din pacate, conditiile de fotografiere au fost destul de vitrege. Incerc insa, sa va arat cateva din 'florile' prezentate in expozitie.


4 comments:

hilde said...

da, sunt neasteptat de frumoase pentru locul in care se gasesc...pacat ca nu le putem vedea si in realitate...farmecul lor paleste parca in fotografii...

...ma surprinde ca te-au lasat sa le fotografiezi...

Sangria said...

Inca o lectie pe care trebuie s-o invatam de la natura: lucrurile frumoase se descopera greu , dar merita efortul ! :)

Lucian Marinescu said...
This comment has been removed by the author.
Lucian Marinescu said...

M-au lasat. Contra cost. Sigur, nu a fost asta o problema. De fapt a fost chiar haios.... Se platea 'pe vitrina'. Dar nici asta nu a fost cel mai haios. Toata distractia a facut 25 de lei. Cum pe casa de marcat nu avea probabil definit 'fotografii', si cum probabil trebuia sa justifice banii incasati, a marcat 'publicatii' si mi-a umplut o sacosa cu pliante si brosuri despre bolovani si minerit.