Pages

Wednesday, November 25, 2009

Frige...

Joaca cu focul... o tentatie de la varste foarte fragede... :-)


6 comments:

ISCHTAR said...

joaca cu "focul"...in mod sigur o tentatie...ma ard ?...nu ma ard?... cum e cand ma ard?... creste adrenalina?... ma simt altfel?... se pare ca nu doar cand suntem mici avem aceasta ispita... ci mai ales cand crestem... bineinteles la un alt nivel... finalul depinde de miza... si de cat de mult ne-o dorim... altfel...riscam....si fie ce o fi...in fond si arsurile se trateaza... daca nu te intereseaza cicatricea ramasa in urma... nu?

wild green said...

Un instantaneu cu incarcatura emotionala, parca rupt dintr-un cadru de film, in care copilul este eroul principal si focul e inamic sau prieten ? Asta ar fi fost de vazut, daca se realiza o serie de fotografii pe aceasta tema. Baiatul tau cumva ? :)

Lucian Marinescu said...

Nu cred ca este vorba nici de prieten nici de dusman. Cu un simplu gest poti sufla si stinge lumanare. In felul asta indepartezi pericolul, dar ramai in intuneric. Cu un gest la fel de simplu poti intinde mana, si te va arde... dar ai invatat ceva. Probabil ca iti este de fapt, si prieten si dusman, in acelasi timp. si orice vei face, va avea o parte rea, dar si una buna. Da, baiatul meu :-).

marul said...

votez cu fotografia aceasta

ishtar said...

As vrea sa ii raspund autorului la ultimul comentariu... depinde f mult asa cum spuneam mai sus... care e miza... daca simti ca esti in intuneric...atunci focul nu mai e o tentatie... E O NECESITATE!!!... daca esti o persoana echilibrata si stapana pe emotiile tale eu cred ca miza iti da f usor raspunsul...si GATA CU TENTATIILE!.. focul devine cald, luminos... ceva natural sa ai in preajma. Cred ca atunci cand ne descoperim pe noi insine focul se muta in noi... si arde acolo... si ne duce exact unde vrem noi... il controlam... Daca focul ramane afara... si inauntru e intuneric, apare si tentatia... normal...
Deci, cred ca daca dam asa mare importanta focului de afara inseamna ca de fapt ne simtim f singuri?... (are vreo logica, ce zici?)

ISHTAR said...

...si mi-a mai venit un gand uitandu-ma la poza... JOACA CU FOCUL DEVINE TENTANTA CAND NU MAI AI CU CE SA TE JOCI...!!!... sau cand curiozitatile iti sunt inca nesatisfacute... n-ai mai vazut niciodata cum arde focul... si vrei sa stii... de aia vorbim si de o maturitate emotionala ptr ca de la un anumit nivel focul devine doar un... DEJA VU.